Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Svit Mebliv
Ucriug
BRW
Komfort Mebliv
Mebelgrad
Mebel-Service
Gerbor
BRW Brest
Material
PAL/MDF
PAL/PAL
Culoare
Acația
Nuc

Antreuri

Sortează după:

Produsele confecționate din materiale durabile, Vă vor ajuta la crearea confortului și a unei ambianțe plăcute în casa Dvs. Plus la toate, mobila pentru antreu economisește perfect spațiul, ceea ce prezintă un avantaj. Deci, de ce să așteptați, când puteți rezolva problema chiar acum? Alegerea unui antreu Chisinau sau în orice localitate din Republica Moldova devine mai ușor cu Mobvaro-M. Coridorul este adesea subestimat din cauza dimesiunilor sale compacte. Cu toate acestea, nu înseamnă că camera ar trebui lăsată fără atenție. Puteți alege mobila pentru antreu care se va potrivi perfect în casa Dvs. Tot de ce ai nevoie în realizarea sarcinii este un pic de răbdare și imaginație.

Care sunt principiile după care ar trebui să Vă ghidați în alegerea unei mobile pentru antreu?

În primul rând, este dimensiunea. Datorită sortimentului larg, fiecare cumpărător poate găsi mobila pentru antreu cu mărimea necesară, în același timp fiind încăpător și nu prea voluminos. Dar totuși, nu trebuie să uitați de design. De acest factor, depend multe, inclusiv stilul camerei. Bine, că pe site-ul nostru sunt prezentate cele mai bune modele de antreuri. Având în vedere cât de diversă și elegantă poate fi mobila pentru hol, chiar dacă are dimensiuni mici, important este să țineți cont de următorii factori:

  • spațiu locuibil;
  • gama de culori;
  • stil;
  • materialul de fabricare.

În acest caz, achiziția unui antreu Chisinau sau pe întreg teritoriu Republicii Moldova va avea succes și va aduce multe beneficii proprietarilor casei.