Blog

De Paști, MOBVARO-M te răsfață cu reduceri de până la 20%
Fie că ai nevoie de o canapea, un dormitor, un dulap sau chiar vrei să îți schimbi ușile din interiorul casei, acum e momentul. MOBVARO-M anunță reduceri generoase în perioada 23 martie –15 aprilie 2023 la mai mule produse aflate în stoc.
Postat 23.03.23
Citește mai departe
Proiectarea design-ului interierului
Proiectând o bucătărie ne conducem nu doar de stilul preferat, dar și de gama de culori alese, care joacă un rol important în conceperea unei bucătării. Culoarea Vă afectează starea emoțională și starea de spirit, de aceea gama culorilori este foarte importantă pentru confortul casei Dvs.
Postat 26.01.23
Citește mai departe
Saltele ortopedice
Vizitează site-ul nostru mobvaro.md pentru a face cunoștință cu gama noastră variată de saltele ortopedice, cum ar fi: salteaua Valeria, Mădălina, Premium, Royal Lux, Formidable, Margarita Deluxe, Saphire Classic și Elegance precum și saltelele adiționale Mob-Roll.
Postat 24.01.23
Citește mai departe
Bucătăriile modulare
Bucătăriile modulare pot fi personalizate în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție și pot fi adaptate oricărui stil de amenajare. Vă propunem câteva soluții rapide și eficiente care Vă vor ajuta să transformați bucătăria dvs. în una confortabilă și atrăgătoare.
Postat 12.01.23
Citește mai departe
phone icon

Puteți comunica cu managerul nostru cu privire la întrebările dvs., sau comandați un apel.

Alegeți o aplicație pentru comunicare

Sau comunicați direct pe site