Blog

Profită de REDUCERI la mobila de la Mobvaro-M în luna iubirii: 10-25 februarie 2024
În perioada 10-25 februarie, Mobvaro-M vine cu o veste excelentă pentru toți pasionații de mobilier de calitate. Anunță mega reduceri la o gamă variată de produse, astfel încât să poți transforma locuința ta într-un spațiu confortabil și elegant.
Postat 09.02.24
Citește mai departe
Cum alegi mobila pentru camera copiilor și unde găsești cea mai variată gamă de produse
Când vine vorba de mobilier pentru camera copiilor, Mobvaro-M este cea mai bună alegere. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate și design atrăgător, Mobvaro-M oferă soluții perfecte pentru orice stil și preferințe ale copiilor și părinților.
Postat 24.01.24
Citește mai departe
Pregătește-te pentru sărbători cu reducerile de până la 40% oferite de Mobvaro-M!
Pregătește-te pentru sărbători cu reducerile de până la 40% oferite de Mobvaro-M! Gama noastră largă de produse include mese, scaune, paturi, mobila moale, chiuvete, dulapuri, antreuri și multe altele. Această promoție este valabilă în perioada 15-31 decembrie și este disponibilă în toate magazinele noastre din țară. Nu rata ocazia de a beneficia de reduceri adevărate doar la Mobvaro-M!
Postat 15.12.23
Citește mai departe
Mobvaro-M îți pune la dispoziție o gamă variată de fotolii de birou, potrivite pentru orice nevoie și preferință.
Fotoliile de birou sunt un element esențial în orice spațiu de lucru, oferind confort, calitate și stil. Magazinele Mobvaro-M îți pun la dispoziție o gamă variată de fotolii de birou, potrivite pentru orice nevoie și preferință.
Postat 08.12.23
Citește mai departe
Magazinul Mobvaro-M de la Șoldănești trece la casă nouă
Filiala companiei Mobvaro-M de la Șoldănești trece într-o altă locație. Așadar, începând cu 15 mai 2023 ne puteți găsi la Șoldănești pe strada Păcii nr.8.
Postat 12.05.23
Citește mai departe
phone icon

Puteți comunica cu managerul nostru cu privire la întrebările dvs., sau comandați un apel.

Alegeți o aplicație pentru comunicare

Sau comunicați direct pe site