Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Mebel-Service
Ucriug
Svit Mebliv
Mobvaro-M
Material
MDF
PAL/MDF
PAL/PAL
Culoare
Venghe
Nuc ital
Arin
Alb
Alb/ Negru
Venghe Închis/ Venghe Deschis
Acația
Cleon Nida
Jemciug
Nuc
Iaseni Inchis
Iablonea
Metalic
bej
Rustical
Triufeli
Temnii mramor
ratan oliha
Alaska
Alb lucios - Rosu lucios
venghe /sonoma
Stejar artizan
Sonoma svetlii
industrial/ alb
Tabliera Inclusa
Nu

Bucatarii

Sortează după:

Dacă doriți să transformați bucataria în așa fel încât să devină de nerecunoscut, atunci merită să începeți cu alegerea mobilierului. Aici veți găsi cele mai bune seturi de bucatarii în Chisinau la prețuri mici și accesibile pentru orice buzunar. Site-ul nostru oferă clienților bucătării ieftine, elegante și stilate, dar în același timp la un preț bun. Datorită designul-ui stilat și varietății coloristice, crearea confortului într-una din camerele principale ale apartamentului - nu este o problemă. Acum știi că cu noi, poți mult mai ușor să cumperi nu doar bucatarii în Chisinau dar și în întreaga țară.

Bucătării în Chișinău și în toată Moldova elegante și ieftine – este oare posibil?

Cumpărarea unui set de mobilă multifuncțională este ceva în ce cumpărătorii investesc foarte multă energie, timp și bani. Cu toate acestea, acum puteți cumpăra bucătării ieftine, gata făcute folosind site-ul nostru. Pentru aceasta, nu trebuie să ieșiți din casă și să alergați prin toate magazinele. Tot de ce ai nevoie în realizarea obiectivului, este chiar în fața ochilor tăi. Cu ajutorul site-ul nostru găsiți cele mai bune și ieftine bucătării Chișinău și Vă puteți amenaja bucătăria viselor de o calitate superioară cu livrare la domiciliu în doar 24 ore.

Pentru a cumpăra bucatarii în Mobvaro-M, puteți să utilizați aceste simple sfaturi:

  • Alegeți materialul de fabricație și culoarea dorită. Poate fi un lemn pur, sau textură cu elemente din plastic, metal, etc.
  • Gîndițivă bine asupra stilului pe care doriți să-l adoptați: minimalism, high-tech, clasic sau puteți să cumpărați bucătării ieftine Chișinău, bucătării modulare care Vă vor permite amenajarea spațiilor de orice dimensiune și configurație.
  • Selectați componentele principale având drept călăuză mărimile și modalitatea de deschidere a fiecărui dulap separat. Bucătăria poate fi modelată atât pentru o încăpere spațioasă cât și pentru o cameră mică.
  • Nu uitați și de funcționalitatea fiecărui dulap separat pe care îl alegeți în funcție de necesitățile Dvs ținând cont de modalitatea de deschidere și de mecanism. Puteți să cumpărați bucătării ieftine însă tot odată să creeați un confort incredibil la un preț accesibil.

Având în vedere cele menționate mai sus, cumpărătorul are posibilitatea să evite comiterea unor erori atunci când face comanda. La noi găsiți bucatarii în Chisinau și toată Moldova pe care puteți să le încadrați în orice spațiu și la prețuri accesibile.