Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|

Cum să alegi o saltea perfectă pentru un somn liniștit

 

Somnul liniștit este cheia unei zile perfecte, de aceea am combinat cu grijă trei factori importanți, ce țin de confort, durabilitate și calitate. 
      Pe Mobvaro.md Vă prezentăm diferite tipuri de saltele și Vă vom ajuta să alegeți cea mai potrivită saltea pentru Dvs.
Saltelele sunt un element important care zi de zi contribuie la un somn confortabil. Pentru a alege o saltea potrivită Vă puteți ghida în funcție de necesitățile Dvs. și gradul de confort.

Fiecare tip de saltea variază în funcție de gradul de confort, de la moale la cea tare.   
O saltea tare este o alegere potrivită pentru persoanele care au greutate corporală mare sau preferă să doarmă pe o suprafață mai dură. Însă este bine de știut și despre efectele negative ale unei saltele prea tari:
-    o saltea dură poate exercita o presiune asupra șoldurilor și poate îngreuna circulația sanguine;
-    în timpul nopții te poți trezi din cauza că ți-au amorțit picioarele sau brațele deoarece coloana vertebrală nu se cufundă în saltea, nu se relaxează și începe să obosească.
O saltea prea moale îți poate aduce dureri ale coloanei vertebrale. Efectele negative ale unei saltele prea moi sunt:
-    din cauza moliciunii coloana vertebrală nu este poziționată corect de aceea mușchii funcționează neîntrerupt și încearcă să păstreze poziția corectă a coloanei vertebrale.

Nu există o oarecare formulă de a descoperi dacă îți trebuie o saltea moale sau una tare. Poți afla doar achiziționând o saltea.
Specialiștii recomandă o saltea cu o duritate mai mare deoarece o astfel de duritate este cea mai optimă pentru mulți dintre noi, dar totuși rămâne după preferința fiecăruia.

Vizitează site-ul nostru Мobvaro.md pentru a face cunoștință cu gama noastră variată de saltele ortopedice, cum ar fi: salteaua Valeria, Mădălina, Premium, Royal Lux, Formidable, Margarita Deluxe, Saphire Classic și Elegance precum și saltelele adiționale Mob-Roll.
De asemenea executăm saltele la comandă de diferite dimensiuni.
Înțelegem că alegerea unei saltele on-line este dificilă, astfel, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la numarul de telefon: 022 023 006 sau 022 023 005