Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|

Despre noi

 

Compania de mobilă Mobvaro-M a fost fondată în anul 2001 de către Valeriu Benderschi, ulterior fondator și director al companiei. Scopul afacerii a fost și este de a oferi  mobilă de calitate la un preţ accesibil unui segment larg de consumatori. Mobvaro-M mereu a demonstrat și demonstrează că calitatea și stilul pot fi achiziționate la un preț avantajos!

Inițial, bazată doar pe comercializarea mobilei angro, compania obține titlul de „lider în vânzarea mobilei şi deţinător de 90% din vânzările angro pe piaţa autohtonă”.

În 2016, compania de mobilă Mobvaro-M decide să deschidă ușile unui magazin grandios chiar în orașul Bălți. Întreprinderea dă acces consumatorilor săi la un sortiment larg de mobilă moale, saltele ortopedice, bucătării, antreuri, mobilier pentru copii, living dar și mobilă pentru birou.

Bucurându-se de succes printre rândurile consumatorilor, compania decide să deschidă și alte magazine, în orașele Rîșcani, Florești și Fălești. În același an, în inima Republicii Moldova - Chișinău, Mobvaro-M deschide un magazin în centrul comercial CreatorMall, care la moment găzduiește peste 40 de branduri de mobilă autohtone și de import.

Astăzi, rețeaua de magazine Mobvaro-M este una din cele mai mari companii cu experiență pe piață locală și de import. Din luna iunie 2020, până în iulie 2021, în ritm accelerat, entitatea deschide circa 29 puncte comerciale pe întreg teritoriul Republicii Moldova, astfel compania demonstrează că o casă poate fi echipată cu mobilier frumos și stilat, la un preț mai mult decât accesibil. În or.Chișinău, rețeaua de magazine Mobvaro-M în număr de 8 puncte comerciale, acoperă toate sectoarele capitalei, bucurând clienții cu accesibilitate și comoditate. 

Pentru a fi mai aproape de clientul final, întreprinderea decide să adopte o politică de extindere pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

De-a lungul istoriei, Mobvaro-M trece prin zeci de etape de transformare și evoluție, de fiecare dată punând scopuri mai mari și mai moderne, care ar asigura procesul tehnologic de un nivel mai avansat ca cel anterior.
Respectiv, entitatea deține specialiști calificați, care își știu meseria și se dedică în tot procesul de lucru. Specialiști în domeniul producerii, montării, logistică, contabilitate, management, marketing și comerț. Peste 500 de angajați și-au găsit locul aici, în echipa Mobvaro-M.

Pentru siguranța clienților întreprinderii, toate produsele trec controlul calității la întreprindere. Oferind un termen de garanție de la 2 la 5 de ani pentru absolut toate produsele.

Până astăzi, Mobvaro-M reușește să producă mii de unități de mobilier pentru mii de case, a căror familii și-au găsit confortul și liniștea în ele. 

„Mobvaro-M” oferă consumatorilor  săi atât produse de mobilă de lux, cât şi game accesibile pentru deținători de venituri mai mici. Peste 500 de modele de o uimitoare paletă din 50 de nuanţe îşi găsesc destinatarii atât din clasa econom, cât şi din clasa lux.

Mobvaro-M este dedicată să aducă clienților numai produse de calitate înaltă, din acest motiv, se muncește mult! Începând de la design, stofă de calitate, până la livrarea produselor la destinatari.

În anul acesta, Mobvaro-M împlinește 20 de ani de activitate, de la momentul fondării companiei. 20 de ani de muncă intensivă, o muncă de echipă, care a demonstrat nu numai odată că un raport calitate preț avantajos există!
Entitatea se dezvoltă și atinge noi nivele prin produsele ce le propune clienților săi, dar și prin reușitele obținute din proiectele realizate.
În 2021, fondatorul companiei, Valeriu Benderschi, obține titlul de „Omul Anului 2020” în categoria  „Business”, ceea ce demonstrează că întreprinderea este într-o permanentă dezvoltare și evoluție.

În continuu lărgim sortimentul și lucrăm la toate criteriile ce asigură satisfacția maximă a clientului nostru, fiindcă cheia succesului unei entități ce comercializează un bun, este deplina  mulțumire a alteptărilor consumatorilor noștri.

Cu fiecare an, creștem, ne dezvoltăm și tindem spre mai mult!