Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Mebel-Service
BRW
Svit Mebliv
MiroMark
Gerbor
Mebelgrad
CN
Material
PAL/PAL
Culoare
Alb/ Negru

Mese si scaune

Sortează după:

Cum să alegeți cea mai bună masa din sticla ieftină și calitativă?

Blatul din material transparent este ideal atât pentru bucătării cât și pentru salon, deoarece frumusețea mesei poate face interiorul mai special. Cu toate acestea, mulți cumpărătorii se întreabă dacă merită să dea preferință unei mese de sticlă. Da, merită!

Iată câteva motive de bază pentru a procura masa din sticlă:

  • Suprafața este foarte ușor de curățat, deci, nu apar probleme cu murdăria.
  • Masa din sticlă care poate fi cumpărată în magazinul nostru on-line, va servi mult mai mult decât cea din lemn.
  • Este mult mai rezistentă la daune. Este confecționată din material durabil, care previne apariția fisurilor și zgârieturilor.
  • Acordați atenție formei blatului. Poate fi rotund, pătrat, oval, etc.
  • Dimensiunile produsului. Trebuie de luat în considerare numărul membrilor familiei și camera unde veți instala mobila.

Pe site-ul nostru puteți găsi o varietate imensă de mobilier de calitate. Dar dacă Dvs doriți să cumpărați o masa din sticla pentru prânz, atunci această pagină este creată special pentru Dvs. O bogată colecție de mese, atât pentru o încăpere spațioasă, cât și pentru un spațiu mai restrâns, nu va lăsa nici unul dintre oaspeții Dvs indiferenți. O masă elegantă cu scaune Vă va ajuta în crearea confortului într-una din cele mai importante camere ale apartamentului. Principalul lucru este să ne gândim la fiecare detaliu. Aici veți găsi cea mai bună masă pentru prânz pe care o puteți cumpăra la un preț accesibil. Deci, ce mai așteptați?

Atunci când alegeți mobilier, merită să dați prioritate fiecărui detaliu, astfel încât rezultatul să fie satisfăcător. Pe site-ul magazinului on-line veți găsi masă din sticlă și scaune pe care le puteți cumpăra on-line. Dacă aveți întrebări, puteți să contactați consultanții magazinului, care Vă vor vorbi despre caracteristicile oricărui model. Iar costul democratic Vă va ajuta să cumpărați masa din sticlă ieftină și cu livrare.