Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Mebel-Service
BRW Brest
Gerbor
BRW
Svit Mebliv
Komfort Mebliv
Ucriug
Mebelgrad
Material
PAL/MDF
PAL/PAL
Culoare
Venghe
Artar
Alb
Dub Sonoma
Acația Mali Bronz
Stejar Suter
Dub
Iaseni snejnii/ sosna naturalinii
Nuc
Sosna Kanion
Castan
Fistic
Nimfea Aliba
Venghe/ Dub Sonoma
Dub Natural
venghe /sonoma
Sosna Kanion

Mese pentru calculator

Sortează după:

Masa pentru calculator pe care le puteți cumpăra în diferite nuanțe, vă poate ajuta să rezolvați problema cu confortul în timpul lucrului. Iar costul produsului va satisface și cel mai econom cumpărător. Alegeți o masa pentru calculator Chisinau ieftină și bucurați-vă de beneficiile sale.

De ce mese de calculator anume de la noi?

Pe site-ul magazinului nostru on-line, găsiți o bogată colecție de mobilier de înaltă calitate. Mese de calculator calitative și elegante, al cărui preț este suficient de atrăgător, poate decora atât spațiul din casă, cât și din biroul Dvs. Design-ul bine gândit, va ajuta la efectuarea sarcinilor de lucru la calculator și economisirea spațiului din încăpere. 

Sfaturi, cum să alegeți masa pentru calculator

Mai întâi de toate, este necesar să Vă determinați cu locul unde ve-ți amplasa masa. De exemplu, masa pentru calculator pe care trebuie s-o cumpărați pentru casă ar trebui să fie un pic mai compactă decât mobila pentru birou.
Culoarea și materialul sunt, de asemenea, importante. Ele pot deveni accentul interiorului, deci acest factor nu trebuie uitat.
Acordați atenție configurației. Aveți posibilitatea să alegeți un design clasic sau modelul de colț pentru a economisi spațiu.
Vă puteți convinge că astfel de mase pentru calculator Chisinau Vă sunt oferite la cel mai bun preț și calitate, deoarece noi avem grijă ca mobila noastră să îndeplinească toate cerințele clientului. Doar în acest caz putem crea o atmosferă confortabilă.