Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Mebel-Service
Ucriug
Gerbor
Komfort Mebliv
BRW Brest
BRW
Svit Mebliv
Mebelgrad
Material
MDF
PAL/MDF
PAL/PAL
Culoare
Stejar laptos
Venghe
Alb
Dub Sonoma
Acația Mali Bronz
Iaseni snejnii/ sosna naturalinii
Nuc
Venghe Svetlii
Castan
Iaseni Șimo
strox
Alb lac
Nuc
Stejar sonoma/alb
Venghe/ Dub Sonoma
Triufeli
Dub Natural
dub canion/serii volifram
boniface /venghe
Pin vaudeville
Stejar artizan/grafit
Dub boneface

Mese pentru calculator

Sortează după:

Masa pentru calculator pe care le puteți cumpăra în diferite nuanțe, vă poate ajuta să rezolvați problema cu confortul în timpul lucrului. Iar costul produsului va satisface și cel mai econom cumpărător. Alegeți o masa pentru calculator Chisinau ieftină și bucurați-vă de beneficiile sale.

De ce mese de calculator anume de la noi?

Pe site-ul magazinului nostru on-line, găsiți o bogată colecție de mobilier de înaltă calitate. Mese de calculator calitative și elegante, al cărui preț este suficient de atrăgător, poate decora atât spațiul din casă, cât și din biroul Dvs. Design-ul bine gândit, va ajuta la efectuarea sarcinilor de lucru la calculator și economisirea spațiului din încăpere. 

Sfaturi, cum să alegeți masa pentru calculator

Mai întâi de toate, este necesar să Vă determinați cu locul unde ve-ți amplasa masa. De exemplu, masa pentru calculator pe care trebuie s-o cumpărați pentru casă ar trebui să fie un pic mai compactă decât mobila pentru birou.
Culoarea și materialul sunt, de asemenea, importante. Ele pot deveni accentul interiorului, deci acest factor nu trebuie uitat.
Acordați atenție configurației. Aveți posibilitatea să alegeți un design clasic sau modelul de colț pentru a economisi spațiu.
Vă puteți convinge că astfel de mase pentru calculator Chisinau Vă sunt oferite la cel mai bun preț și calitate, deoarece noi avem grijă ca mobila noastră să îndeplinească toate cerințele clientului. Doar în acest caz putem crea o atmosferă confortabilă.