Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Mebel-Service
Mobvaro-M
Mebelgrad
Material
PAL/PAL
Stofa Alba
Stofă/Piele
Piele
Sticlă
Culoare
Alb
Bereza
Galben
Roșu
Violet
Sur
Bej/cafeniu
Roșu / roz
ciocolata
Albastru
Cafeniu/bej
Granit/cafeniu
Cafeniu deschis
Oranj
Cafeniu
Gri
Capuccino
Maro
Biriuza
bej
Negru
Vișiniu
Verde
Astra Krem / Diagonal Maro 1
Violet/Alb
Catania Maro/Catania Bej Inchis
Catania Albastru Fumuriu
Catania Fumuriu
Crem
Catania Bej Deschis

Mobilă moale

Sortează după:

Mobila moale este una dintre componentele importante ale confortului casei Dvs. În magazinul nostru on-line puteți alege design-ul potrivit pentru fiecare cameră. Mobila moale modernă și confortabilă prezentată în diverse variante, nu va lăsa nici un cumpărător indiferent. Iar condițiile favorabile de cumpărare vor contribui la menținerea bugetului familial. Căutați ceva neobișnuit sau clasic? Aici puteți găsi cea mai bună mobila moale Chisinau dar și în toată Republica Moldova, pe care doar v-ați imaginat-o.

Mobila moale la un preț de invidiat!

În magazinului nostru on-line veți găsi o bogată colecție de mobila moale pentru living și dormitor, care va fi confortabilă, frumoasă și incredibil de plăcute la atingere care Vă permit să Vă relaxați după o zi obositoare. Acum, să cumpărați mobila moale Chisinau și nu numai, va deveni mult mai ușor cu ajutorul nostru. Datorită ofertelor avantajoase și o gamă largă de sortimente, problema cu confortul din casă Dvs. va fi rezolvată.

Cel mai bun magazin on-line de mobilă Vă oferă posibilitatea de a alege mobilă moale pentru un interior deosebit. Calitatea înaltă a produselor și deservirea excelentă este ceea de ce are nevoie fiecare cumpărător. Iar magazinul on-line de mobilă modernă Vă dă șansa de a Vă păstra nervii și banii în timp ce faceți cumpărături on-line.

Sfaturile Mobvaro-M pentru a alege mobila moale modernă și stilată.

Canapelele și fotoliile ar trebui să fie în măsură elastice și grele pentru a putea oferi relaxarea maximă a mușchilor. Dacă aveți nevoie anume de astfel de mobilă moale magazinul on-line Vă oferă o gamă largă de modele.                                                                                               

Mobila moale trebuie să fie realizată din materiale naturale. Chestiile legate de tapițerie sunt extrem de importante. Țesuturile de calitate ar trebui să fie curățate bine, rapid și să arate elegant. Când ai nevoie de mobila moale, magazinul nostru te Va ajuta la cumpărarea unui set de mobilă modernă, stilată și elegantă la cele mai avantajoase preturi.