Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Svit Mebliv
Mebel-Service
Gerbor
BRW Brest
Mebelgrad
Material
PAL/MDF
PAL/PAL
Culoare
Artar
Fistic
Roz
Stejar Deschis
Verde

Mobilă pentru copii

Sortează după:

Deoarece nu existau multe opțiuni pe piață, era dificil de ales mobila pentru copii. Doar magazinul nostrum on-line Vă oferă o varietate de modele pentru camera copiilor. Aici puteți cumpăra mobila pentru copii, care va oferi un spațiu de joacă sau pentru temele de acasă, să se distreze sau să realizeze tot ce le vine prin gând.

Datorită gamei largi de produse și calității înalte de execuție, ve-ți fi mulțumiți să faceți cumpărăturile la noi. Iar mobila pentru copii ieftină și calitativă direct de la producător Vă va aduce și mai multe momente plăcute.

Vă ajutăm să alegeți mobila pentru copii ieftină și calitativă:

Organizarea spațiului pentru copii joacă un rol foarte important în dezvoltarea acestora. Există câteva aspecte importante la care părinții ar trebui să acorde atenție când procură mobila pentru copii în Chișinău sau alt oraș deaoarece acum suntem doar la un click distanță în orice localitate din țară.

Astfel este foarte importantă mobila pentru copii:

  • Este necesar să se ia în considerare vârsta copilului. Un școlar are nevoie de o masă pentru a-și face temele, iar un preșcolar de un dulap încăpător pentru jucării - astea fiind doar mici exemple.
  • Genul copilului. În magazinul nostru puteți găsi mobilă pentru copii ieftină și calitativă atât pentru băieți cât și pentru fetițe de orice vârste. Dacă în aceeași cameră trăiesc doi copii de gen diferit, este mai bine să acordați preferință produselor cu caracter neutru atât ca culoare cât și stil.
  • Funcționalitatea. Dacă mobilierul Vă permite să economisiți spațiu și să rezolvați mai multe sarcini în același timp, atunci nu ezitați să amenajați camera copiilor Dvs împreună cu Mobvaro-M - unde locul liber nu este niciodată în plus!
  • Gama de culori. Fiecare copil visează la o cameră colorată, unde domnește distracția și veselia. Aici puteți cumpăra mobilier pentru copii în diferite nuanțe vesele, ne lipsind de asemenea, și o alegere vastă în tonuri pastelate și liniștite.