Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Iuventa
Material
MDF
PAL/MDF
Culoare
Alb
Albastru
Verde

Mobilier Baie

Sortează după:

Noi vă ajutăm să găsiți mobila pentru baie perfectă la prețuri accesibile. Datorită metodelor de fabricare inovatoare, materialelor durabile și designului modern, fiecare cumpărător va găsi pe site-ul nostru exact ceea de ce are nevoie pentru a crea o atmosferă confortabilă. În atenția dvs este prezentat cel mai bun mobilier pentru baie ieftin, calitativ, de diferite nuanțe și pentru orice gust. O gamă largă de produse vă va oferi șansa pentru a amenaja camera de baie așa cum v-ați dorit mereu. Pentru că magazin on-line de mobila Mobvaro-M oferă clienților tot ce este necesar pentru a-și realiza dorințele.

Cum să alegeți mobila pentru baie pentru a economisi spațiu?

Pentru ca camera să fie funcțională, dar, în același timp să rămână spațiu, trebuie să vă gândiți din timp la unele nuanțe. Doar așa, va fi mult mai ușor, să cumpărați mobilierul pentru baie în Chisinau, Bălți, Edineț, Cahul, Căușeni sau oricare alt colț al țării cu livrare directă la domiciliu.

La ce aspecte vă sfătuim să atrageți atenția cind alegeți mobilier pentru baie?

  • Poziționarea fiecărui modul. Trebuie să examinați toate unghiurile și să vă imaginați, unde și ce trebuie să stea. După care, va fi mai ușor să alegeți designul potrivit.
  • Dimensiunile camerei. Pentru a cumpăra mobilierul pentru baie de dimensiunile potrivite, trebuie să țineți cont de dimensiunile încăperii.
  • Gândiți-vă la toate accesoriile din baie. Acest lucru este foarte important în organizarea spațiului.
  • Nu uitați de culoare. Trebuie să decideți dacă vreți să fie totul în alb, sau doriți să combinați și alte nuanțe?
  • Alegeți designul. Pe site-ul magazinului nostru online puteți alege orice mobilier pentru baie ieftin și calitativ, cumpărarea căruia va fi o plăcere.

Datorită nivelului ridicat de deservire și atenției acordate dorințelor fiecărui client, consultanții noștri vă vor ajuta să cumpărați mobilier pentru baie Chișinău ne fiind unica locație unde o puteți face deoarece acum suntem doar la un click distanță în orice localitate din țară la cele mai avantajoase prețuri.