Modalități de plată

Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)

 • Plata online se face în condiții de siguranță maximă folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plată pe adresa dvs. de email. 
 • Procesatorul de plată folosește un sistem securizat, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această masură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2
 • Datele cardului de plată ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către site-ul www.mobvaro.md, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificarea cardului, despre a cărei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • Clienții pot comanda online de pe site-ul www.mobvaro.md folosind carduri emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Pentru cardurile emise în străinatate, atașate la conturi în altă monedă, conversia se face în lei la cursul valutar al băncii emitente. Plățile efectuate din afara teritorului Republicii Moldova se fac în lei. 
 • Cumpărătorul va primi mărfurile numai după confirmarea plății. Aceasta va fi realizată în termen de 48 de ore. Compania „Mobvaro-M” SRL își rezervă dreptul de a efectua livrarea după perioada respectivă. Dacă plata nu este confirmată, va fi necesar să contactați banca dvs. pentru a clarifica situația.

Date ce vor fi introduse pentru efectuarea plății sunt urmatoarele:
 • Numărul cardului (16 cifre)
 • Data expirării (luna și anul)
 • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
 • Numele de pe card

Dacă alegeți să efectuați plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veți fi redirecționat într-o pagină securizată a procesatorului de plăți online. 

Detaliile cardului nu vor ajunge la MOBVARO-M și nici-un angajat MOBVARO-M nu va intra în posesia datelor de card. Tranzacția se desfășoară pe serverele procesatorului de plăți online.

Dupa înregistrarea cu succes a comenzii suma plătită va fi blocată în contul dumneavoastră urmând a fi încasată de către MOBVARO-M doar după confirmarea comenzii.

Achitare prin transfer bancar

După selectarea produselor dorite, alegeți plata "Achitare prin transfer bancar ", plasați comanda. După verificarea și confirmarea stocurilor de către consultantul de vânzări MOBVARO-M, veți primi pe adresa dvs. de email o ofertă (factura proformă) cu datele de identificare necesare pentru efectuarea plății. Pentru livrarea cât mai rapidă a comenzii, recomandăm efectuarea plății în termen de 48 ore de la primirea ofertei (facturii proforme).
Datele solicitate clientului pentru emiterea ofertei sunt:
 • Denumire/Nume cumpărător:
 • Nr. Registrul. Comerțului:
 • Cod de identificare fiscală:
 • Sediul social:
 • Bancă:
 • Cont IBAN:
RECHIZITE BANCARE:
 
Codul SWIFT PRCBMD22 
Denumirea beneficiarului  MOBVARO-M SRL
Codul fiscal al beneficiarului 1004600055782 
Contul beneficiarului MD13PR002224380028300101
 
Important! La completarea ordinului de plată la rubrica: (după caz) ”reprezentând”, “destinația plății”, “valoarea reprezintă”  vă rugăm să scrieți numărul comenzii online, primită pe email.

 

Plata numerar sau cu cardul la magazinul MOBVARO-M

Plata se poate efectua și în numerar, în lei, la magazinul fizic MOBVARO-M aferent magazinului online de unde ați plasat comanda. După verificarea stocurilor veți primi prin email informațiile cu privire la modalitatea de intrare în posesia mărfii.

 

   Acordarea creditului

   Noi știm ce importanță are mobilierul confortabil și practic. Disponibilitatea acestuia face orice spațiu mai comod și atractiv. Vă plac produsele de mobilier, însă la achiziționarea acestora nu dispuneți de mijloacele bănești? Nu este o problemă, pentru că împreună cu compania „Mobvaro-M” SRL, în cele mai avantajoase condiții pentru dvs. și în cel mai scurt timp veți putea achiziționa mobilă în credit.
   După adăugarea produsului în coșul dvs. de cumpărături, tot ce trebuie să faceți e să completați cererea de finanțare cât mai plin și să atașați o copie a buletinului de identitate, după care alegeți termenul creditului, iar plata lunară a împrumutului se va calcula automat în dependență de compania aleasă de Dumneavoastră. Pentru a finaliza comanda trebuie să bifați: “sunt de acord cu Condiții de comerț ale site-ului”. Agenția de creditare va confirma cererea Dumneavoastră, iar semnarea contractului se efectuează la livrarea comenzii.
Pentru informații suplimentare sunați la numărul de telefon: (022) 023 006.