Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|

Modalități de plată

Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)

 • Plata online se face in conditii de siguranta maxima folosind un card bancar care permite efectuarea de tranzactii online. Dupa efectuarea platii veti primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email. 
 • Procesatorul de plata foloseste un sistem securizat, bazat pe standardul 3Dsecure. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2
 • Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre site-ul www.mobvaro.md, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • Clientii pot comanda online de pe site-ul www.mobvaro.md folosind carduri emise oriunde in lume sub sigla Visa sau MasterCard. Pentru cardurile emise in strainatate, atasate la conturi in alta moneda, conversia se face in lei la cursul valutar al bancii emitente. Platile efectuate din afara teritorului Republicii Moldova se fac in lei. 
 • Cumpărătorul va primi mărfurile numai după confirmarea plății. Aceasta va fi realizată în termen de 48 de ore. Compania „Mobvaro-M” SRL își rezervă dreptul de a efectua livrarea după perioada respectiva. Dacă plata nu este confirmată, va fi necesar să contactați banca dvs. pentru a clarifica situația.

Date ce vor fi introduse pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:
 • Numarul cardului (16 cifre)
 • Data expirarii (luna si anul)
 • Codul CVC sau CVV (3 cifre)
 • Numele de pe card

Daca alegeti sa efectuati plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veti fi redirectionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online. 

Detaliile cardului nu vor ajunge la MOBVARO-M si niciun angajat MOBVARO-M nu va intra in posesia datelor de card. Tranzactia se desfasoara pe serverele procesatorului de plati online.

Dupa inregistrarea cu succes a comenzii suma platita va fi blocata in contul dumneavoastra urmand a fi incasata de catre MOBVARO-M doar dupa confirmarea comenzii.

Achitare prin transfer bancar

Dupa selectarea produselor dorite, alegeti plata "Achitare prin transfer bancar ", plasati comanda. Dupa verificarea si confirmarea stocurilor de catre consultantul de vanzari MOBVARO-M, veti primi pe adresa dvs. de email o oferta (factura proforma) cu datele de identificare necesare pentru efectuarea platii. Pentru o livrarea cat mai rapida a comenzii, recomandam efectuarea platii in termen de 48 ore de la primirea ofertei (facturii proforme).
Datele solicitate clientului pentru emiterea ofertei sunt:
 • Denumire/Nume cumparator:
 • Nr. Registrul. Comertului:
 • Cod de identificare fiscala:
 • Sediul social:
 • Banca:
 • Cont IBAN:
RECHIZITE BANCARE:
 
Codul SWIFTPRCBMD22 
Denumirea beneficiarului MOBVARO-M SRL
Codul fiscal al beneficiarului1004600055782 
Contul beneficiaruluiMD13PR002224380028300101
 
Important! La completarea ordinului de plata la rubrica: (dupa caz) ”reprezentand”, “destinatia platii”, “valoarea reprezinta”  va rugam sa scrieti numarul comenzii online, primita pe email.

 

Plata numerar sau cu cardul la magazinul MOBVARO-M

Plata se poate efectua si in numerar, in lei, la magazinul fizic MOBVARO-M aferent magazinului online de unde ati plasat comanda. Dupa verificarea stocurilor veti primi prin email informatiile cu privire la modalitatea de intrare in posesia marfii.

 

   Acordarea creditului

   Noi știm ce importanță are mobilierul confortabil și practic. Disponibilitatea acestuia face orice spațiu mai comod și atractiv. Vă plac produsele de mobilier, însă la achiziționarea acestora nu dispuneți de mijloacele bănești? Nu este o problemă, pentru că împreună cu compania „Mobvaro-M” SRL, în cele mai avantajoase condiții pentru dvs. și în cel mai scurt timp veți putea achiziționa mobilă în credit.
   După adăugarea produsului în coșul dvs. de cumpărături, tot ce trebuie să faceți e să completați cererea de finanțare cât mai plin și să atașați o copie a buletinului de identitate, după care alegeți termenul creditului, iar plata lunară a împrumutului se va calcula automat în dependență de compania aleasă de Dumneavoastră. Pentru a finaliza comanda trebuie să bifați: “sunt de acord cu Condiții de comerț ale site-ului”. Agenția de creditare va confirma cererea Dumneavoastră, iar semnarea contractului se efectuează la livrarea comenzii.
Pentru informații suplimentare sunați la nr. de telefon: (022) 023 006.