Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Svit Mebliv
Mebel-Service
Ucriug
Komfort Mebliv
Mobvaro-M
Olisgrup SRL
Material
MDF
PAL/MDF
PAL/PAL
Culoare
Stejar laptos
Venghe
Artar
Arin
Alb
Calvados
Venghe Închis/ Venghe Deschis
Venghe Inchis/ Strih Rosu
Dub Sonoma
Roșu
Dub
Macasar/ Venghe
Lemn Alb
Jemciug
Nuc
Castan
Alb/ Bej
Iaseni Inchis
Iablonea
Albastru
Fistic
Gri
Lime
Nuc italian/Ratan
Nuc /Ratan
Negru
Alb lac
Capuccino lucios
Crem lucios
Negru lac
Nuc
Roșu Lucios
Provans Svetlii
Venghe/ Dub Sonoma
Rustical
Temnii mramor
Aluminiu / Vanilă
Crem Lucios
Alaska
Alb lucios - Rosu lucios
Sonoma/Alb
Andromeda Negru
Stejar Taho
Negru mat

Elemente de bucatarie

Sortează după:

Bine ați venit pe pagina unde puteți cumpăra tot ce aveți nevoie pentru bucătărie. Dvs aveți deja o imagine cum va arăta această cameră? Atunci, puteți să cumpărați ceea ce vă lipsește din bucătărie la un preț accesibil. Cele mai bune oferte din Chișinău vă vor bucura și vor contribui la realizarea oricărei idei în realitate. Dacă clientul planifică extinderea gamei, apoi cumpărarea mobilei pentru bucătărie este o soluție rezonabilă pentru economisirea timpului și banilor. Iar magazinul nostru online va oferi cu plăcere cele mai profitabile condiții pentru cumpărături reușite.

Mobilierul modular este cea mai bună alegere pentru apartamentele din Moldova.

Nu toate locuințele sunt spațioase. De aceea, să cumperi o bucătărie gata făcută - nu este cea mai reușită idee. În cele mai multe cazuri, trebuie să modificați mobilierul pentru ca acesta să încăpă în spațiul original. De aceea aveți nevoie de o bucătărie din mai multe module, deoarece această alegere vă oferă posibilitatea de a colecta toate detaliile necesare fără lucrurile inutile dvs. E ca un puzzle pe care proprietarii apartamentului trebuie să-l facă. Dacă credeți că în Chișinău nu există un astfel de serviciu, ați greșit. Datorită nivelului avansat de deservire, clientul poate să conteze pe cele mai bune oferte.

Magazinul nostru online este gata să ofere mobilier de calitate pentru un preț rezonabil, plus la asta și cu livrare. Acum nu trebuie să alergi prin magazine specializate și să pierzi timp și bani. Tot de ce ai nevoie pentru a face o achiziție este dorința, accesul la internet și câteva minute libere.

Dacă aveți nevoie de soluții moderne pentru modulele de bucătărie – ați găsit exact ceea ce trebuie. Prin selectarea nuanței și a materialelor corespunzătoare, utilizatorul face o investiție în bunăstarea casei sale, în confortul și siguranța acesteia. Iar profesioniștii din această sferă vă vor asigura o deservire pe măsură!