Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Mobvaro-M
Mebelgrad
Material
Stofa Alba
Piele
PAL/Stofa
Culoare
Alb
Violet
Sur
Albastru
Cafeniu
Gri
Capuccino
Roz
bej
Negru
Orgu Roz
Catania Maro/Catania Bej Inchis
Catania Albastru Fumuriu
Catania Fumuriu
Crem
Suport Inclus
Da
Da

Paturi tapitate

Sortează după:

Pe site-ul nostru puteți alege un pat tapitat ieftin și elegant, cu o căptușeală moale pentru dormitor, care va decora orice interior. Primul magazinul on-line de mobilă din Moldova este gata să-și bucure clienții cu produse de înaltă calitate, sortiment extins și design excepțional. Datorită interfaței convenabile, cumpărarea unui pat tapițat va fi simplă și plăcută. Important este să alegeți exact ceea ce corespunde cerințelor și necesităților Dvs. Creați confort și eleganță în casa Dvs împreună cu Mobvaro-M.

Cum să alegeți un pat tapițat perfect pentru dormitor?

Alegerea unui pat tapițat este o decizie importantă, deoarece de caracteristicile sale depinde somnul și confortul Dvs. De asemenea, trebuie să se țineți cont de design, care ar fi capabil să aducă placere ochilor, să calmeze și să relaxeze. Pe această pagină puteți cumpăra un pat tapițat ieftin și care să includă toate caracteristicile enumerate.

Pe ce trebuie să puneți accent în primul rând când alegeți un pat tapițat:

  • Produsul trebuie să se potrivească cu stilul camerei.
  • Paturile tapițate sunt ideale pentru crearea unei atmosfere confortabile. Pe el Vă puteți face comod la televizor sau în timpul cititului.
  • Stofa are o mare importanță pentru un pat tapițat.
  • Acordați atenție formei corlatei. Acesta poate fi dreptunghiular, semicircular, precum și cu contururi originale.
  • După ce ați decis cu detaliile, nu uitați de caracteristicile patului. Merită să țineți cont de dimensiuni, fiabilitate, ușurința saltelei și multe altele. În așa caz, alegerea va fi destul de reușită.

Paturi tapițate se procură doar la Mobvaro-M