Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Svit Mebliv
Mebel-Service
MiroMark
BRW
Gerbor
Mobvaro-M
Ucriug
BRW Brest
Accord Import
Material
MDF
PAL/MDF
PAL/PAL
Metal
Piele
PAL Lucios
Culoare
Venghe
Arin
Alb
Alb/ Negru
Alb/Stejar Sonoma
Stejar sonoma
Cires
Mahon
Kleon Ontario
Roșu
Iaseni snejnii/ sosna naturalinii
Nuc
Bej/Gold
Castan
Vanila
Iablonea
Dub sefild
strox
Fistic
Negru/ Alb
Maro/Crem
Gratia Negru
Roz
Stejar Deschis
bej
Negru
Alb lac
Verde
Nuc
Alb / Gri
Capucino/mokka
Suport Inclus
Da

Paturi

Sortează după:

Acum aveți posibilitatea unică de a cumpăra paturi pentru dormitor ieftine în magazinul nostrum on-line, care în mod ideal se încadrează în interiorul apartamentului Dvs și cu siguranță Vă poate salva de insomnie. Ba mai mult, puteți să uitați de durerile de spate și mușchi când Vă treziți. Cumpararea unui pat dormitor este un pas sigur pe drumul spre un somn bun! Mulți oameni nici măcar nu știu că motivul insomniei și a dispoziției proaste se află într-o canapea incomodă. Dar totuși, acest lucru este adevărat. Pentru a avea un somn liniștit, se merită cât mai curând să cumpărați paturi pentru dormitor pentru întreaga familie, care va lăsa doar senzații plăcute în timpul somnului.

Sfaturi utile pentru a procura paturi pentru dormitor:

  • Alegeți un design de încredere. Patul nu este un mobilier obișnuit. El zilnic rezistă unei sarcini, deci materialul de fabricație trebuie să fie puternic și durabil.
  • Luați în considerare dimensiunea dormitorului. Mobilierul trebuie să corespundă dimensiunilor spațiului pentru a crea confortul mult râvnit.
  • Gândiți-vă bine la design. Tot mobilierul trebuiesă fie în același stil. Doar așa, Vă veți simți confortabil într-un pat dormitor.
  • Definiți bugetul. Site-ul nostru dispune de o colecție bogată de paturi dormitor ieftine și medii care se deosebesc nu numai prin proprietățile lor, ci și prin design. Astfel, fiecare cumpărător va putea alege dintr-o gamă variată de paturi pentru dormitor în Chișinău sau oricare altă localitate din țară.
  • Nu uitați de vârsta proprietarului. Aici veți găsi paturi pentru dormitor care se potrivesc atât pentru copii cât și pentru adulți.
  • Și în final, revizuiți toate caracteristicile achiziției pentru ca cumpărătura unui pat dormitor să aibă succes.