Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Mobvaro-M
Mebel-Service
Material
PAL/MDF
PAL/PAL
Stofa/ Lemn Natural
Stofa Alba
Plastic
Piele
Culoare
Artar
Alb
Iaseni snejnii/ sosna naturalinii
Bej/cafeniu
Roz
bej
Verde
Provans Svetlii
Catania Albastru Fumuriu

Saltele

Sortează după:

Doriți un somn sănătos? Atunci, magazinul nostru on-line Vă va ajuta să Vă bucurați de un somn puternic, sănătos și de lungă durată pe saltele de pat ieftine dar și de calitate. Pe site-ul nostru puteți cumpăra saltele ieftine de la producator MOBVARO-M de o calitate superioară care să întrunească toate condițiile pentru a Vă bucura de un somn perfect. Saltelele noastre sunt comode, practice și la un preț accesibil. În doar câțiva pași simpli, pe site-ul nostru puteți cumpăra saltele pentru dormitor on-line direct de la producător. Internet magazinul nostru dispune de o bogată colecție de saltele Chișinău pentru fiecare gust și buzunar. Opțiuni clasice, ortopedice sau pentru copii Vă vor cuceri inima la prima vedere. La noi veți găsi cele mai bune saltele Chisinau  sau oricare alt colț al țării cu livrare directă la domiciliu.

Nu sunteți sigur ce saltea să alegeți? Noi Vă garantăm saltele ieftine și de calitate!

Un somn bun și profund este o garanție a sănătății și a bunei dispoziții. Adesea cauza insomniei este salteaua, care și-a pierdut forma. Acesta fiind primul semnal că e timpul să o schimbați pe una nouă. Dacă doriți să cumpărați saltele ieftine și de o calitate excepțională direct de la producător, bine ați venit pe site-ul nostru! Vom face tot posibilul ca clientul să rămână mulțumit.

Cum să alegeți saltele ieftine in Chisinau și de o calitate bună pentru un somn perfect?

  • În primul rând, trebuie să țineți cont de greutatea corpului Dvs. Dacă aveți probleme cu spatele, atunci salteaua ortopedică este soluția ideală pentru Dvs. Datorită avantajelor sale, durerea mușchilor, spatelui și coloanei vertebrale va dispărea.
  • Duritatea saltelei. Nu este un secret că construcția prea moale sau prea rigidă împiedică somnul sănătos. La noi puteți cumpăra saltele in Chisinau pentru pat și de durități variate care vor îmbina armonios toate necesitățile Dvs.
  • Dimensiunea. Salteaua trebuie să corespundă dimensiunilor patului. În caz contrar, nu poate fi vorba de confort în timpul somnului.
  • Costul. Pe site puteți găsi o varietate largă de saltele ieftine și de o calitate superioară, prețul cărora se va potrivi chiar și celui mai economic cumpărător deoarece cumpărați direct de la procător evitând costurile suplimentare ale intermediarilor.