Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Accord Import
CN
Material
Lemn
Plastic
Culoare
Alb
Albastru
Verde

Fotolii

Sortează după:

Atmosfera la locul de muncă trebuie să inspire la mari realizări. Uneori pentru asta este suficient să cumpărați un scaun de birou care să fie confortabil și elegant.

Felicitări! Ați găsit exact locul unde puteți cumpăra scaune de birou de înaltă calitate la un preț rezonabil. Un bogat sortiment de mărfuri, condiții favorabile, un proces comod de cumpărare - toate acestea rămân în sufletul clientului, ca impresii plăcute. Este timpul să actualizați mobilierul de birou, astfel încât angajații companiei să poată lucra mai productiv la locul lor de muncă.

De ce sunt atât de importante scaunele de birou?

O persoană petrece cel puțin 8 ore în birou. Cel mai mult timp dintre acesta el stă așezat. Și dacă scaunul se dovedește a fi incomod, atunci cu timpul vor apărea probleme de sănătate, concentrare, atenție etc. Productivitatea muncii va începe să scadă, la fel ca și succesul întregii companii. Pentru a împiedica acest lucru, vă sugerăm să cumpărați scaune confortabile de birou ale căror prețuri vor atrage chiar și cei mai economici lideri. Rămâne să decideți ce design este cel mai potrivit de ales.

Aspecte, la care merită să acordați atenție când cumpărați scaune pentru birou Chisinau:

  • Dimensiunea încăperii. Uneori, într-un birou muncesc mai mulți angajați.

Prin urmare, economisirea spațiului este foarte importantă. Este necesar să se acorde prioritate produselor, capabile să ofere confort, dar să se încadreze în spațiul existent.

  • Costul produsului. Un scaun de birou de înaltă calitate, al cărui preț permite să economisiți, este o soluție ideală pentru întreprinderile mici și companiile mari.

  • Design. Există mai multe tipuri de produse pentru birou: simple, cu capacitatea de a ajusta înălțimea etc. De asemenea, pe site-ul nostru puteți să alegeți scaune confortabile și pentru directorii companiei.