Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|

Transportare și montaj

Livrare

Mobvaro-M” SRL oferă clienților condiții avantajoase de livrare a produselor achiziționate. Mobila se va livra în ambalajul original, sigilat de producător, iar integritatatea cutiilor va fi asigurată pe tot parcursul transportării.

Livrarea produsului se efectuează zilnic între orele 09:00 - 18:00.

1.   Livrarea în raza or.Chișinău se efectuează gratis până la scara blocului de locuit având suma minimă a cumpărăturii de 3000 lei. În cazul în care costul mărfii nu depășește suma de 3000 lei, livrarea va constitui 100 lei. Ridicarea la etaj este contra cost;

2.   Livrarea mărfii în suburbiile or.Chișinău constituie 250 lei;

3.   În afara or.Chişinău, livrarea se taxează 5 lei per km tur-retur.

Notă: În condiții excepționale „Mobvaro-M” SRL își rezervează dreptul de a modifica termenul de livrare, anunțând în prealabil cumpărătorul.

Montare

Toate produsele procurate sunt în formă dezansamblată! Însă, dacă aveți nevoie de asamblare, Vă propunem echipa de montatori în conlucrare cu compania „Mobvaro-M” SRL, care garantează asamblarea mobilei rapid, calitativ și la un preț accesibil.
Atenție!  Prețul pentru asamblarea mobilei nu este inclus în prețul de cumpărare a unităților de mobilier.  Achitarea asamblării se efectuează la fața locului montării. Informații referitoare la preț și timpul montării puteți afla luând legătura cu operatorul companiei la nr. de tel: (022) 023 006.