Comandați un apel
Zilnic 9:00 - 18-00|
Prețul (MDL)
Lățime
Înălțimea
Adâncimea
Producător
Svit Mebliv
Gerbor
Mebel-Service
BRW Brest
BRW
Ucriug
Mebelgrad
Komfort Mebliv
Mobvaro-M
Material
MDF
PAL/MDF
PAL/PAL
PAL Lucios
PAL/Stofa
Culoare
Venghe
Arin
Alb
Venghe Închis/ Venghe Deschis
Dub Sonoma
Acația
Iaseni snejnii/ sosna naturalinii
Castan
strox
Acația/ Ciocolata
Alb lac
Nuc
Venghe/ Dub Sonoma
Alaska
Ясень снежный/сонома трюфель
boniface /venghe
Dub stirling/ venghe
Boniface / mocca lucios
Stejar artizan
Pin vaudeville
Stejar artizan/grafit
Zadă siberiană
Iaseni snejnii/dub morenii
iaseni snejnii/ sosna zolotaia
antracit / alaska
Artizan / antracit
Artizan / alb

Tumbe pentru incaltaminte

Sortează după:

Dacă doriți să faceți loc în hol sau să planificați corect spațiul, atunci cu siguranță aveți nevoie de un dulap pentru incaltaminte. Tumba pentru incaltaminte salvează perfect metrii pătrați și Vă ajută să păstrați pantofii în stare excelentă pentru o perioadă lungă de timp. Important este să găsiti un design de dulap pentru încălțăminte care se potrivește perfect interiorului apartamentului Dvs. Datorită magazinului nostru on-line, puteți alege un dulap pentru incaltaminte Chisinau ieftin și calitativ. O bogată colecție de modele dar și condiții favorabile de cumpărare vor satisfice orice cumpărător.

Sfaturi pentru a alege un dulap pentru incaltaminte


Antreul - acesta este cartea de vizită a apartamentului. Când o persoană deschide ușa și vede o grămadă de pantofi, situată în mijlocul drumului - este întotdeauna neplăcută. În plus, pantofii și cizmele lăsate într-o astfel de stare, își pierd repede frumusețea. Deaceea noi Vă recomandăm o tumba pentru incaltaminte pentru a rezolva această problemă. 
Dimensiunea camerei. Antreul nu este, de obicei, spațios. Din acest motiv, alegeți un dulap pentru incaltaminte compact, care economisește spațiul.
Numărul de perechi de pantofi. Dacă în timpul unui sezon purtați mai multe modele, atunci merită să luați în considerare când cumpărați un dulap pentru încălțăminte.
Dimensiunea mică nu afectează stilul. În magazinul nostru aveți dreptul să găsiți tumbe pentru incaltaminte de diferite dimensiuni.
Durabilitate și duritate. Două caracteristici universale ale produselor Vă vor ajuta la alegerea inconfundabilă și la o investiție profitabilă într-un dulap pentru încălțăminte.
Costul produsului. Lista noastră de prețuri este destul de diversă. De aceea puteți procura un dulap pentru încălțăminte care se încadrează în bugetul stabilit.